Tanden bleken

Wat is Tanden bleken?

Tanden bleken is een cosmetische behandeling die gele verkleuringen en vlekken van uw tanden verwijdert, waardoor ze witter en helderder worden.

Tijdens dit proces maken we gebruik van veilige en peroxide vrije producten om diepe vlekken en verkleuringen veilig en effectief te verwijderen.

Voordelen van Tandenbleken

  • Snelle resultaten: Zichtbaar wittere tanden na slechts één behandeling.
  • Veilig en comfortabel: Onze behandelingen worden uitgevoerd door getrainde professionals met hoogwaardige producten.
  • Zelfvertrouwen: Een stralende lach kan uw zelfvertrouwen en uitstraling verbeteren.
  • Langdurige effecten: Met de juiste nazorg kunnen de resultaten maanden aanhouden, wij adviseren de behandeling na 6 maanden te herhalen afhankelijk van uw eigen gewoontes.

Hoe werkt de behandeling?

Intake: We beginnen met een korte kennismaking en bespreken samen uw wensen. Hierbij worden uw vragen beantwoord en nemen we samen het intakeformulier door.

Voorbereiding: Uw tanden worden voorbereid op de bleekbehandeling.

Bleekproces: Een professionele bleekgel wordt zorgvuldig aangebracht en geactiveerd met een speciale lamp. Dit doen we vervolgens 3x. Na iedere 20 minuutjes komen we opnieuw de gel vervangen voor optimaal resultaat.

Nazorg: Na de behandeling ontvangt u advies voor het behouden van uw nieuwe, stralende glimlach.

Veelgestelde Vragen

Hoelang duurt de behandeling?
De behandeling duurt in totaal ongeveer 75 minuten.

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is geheel pijnloos, mocht u last hebben van gevoelige tanden, kunt u dit altijd bij ons aangeven en houden wij dit samen in de gaten.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?
Met de juiste mondhygiëne en nazorg kunnen de resultaten maanden aanhouden. Wij adviseren het 1x in de 6 maanden te herhalen.