Pigment

Pigmentbehandeling

Ervaar je naarmate je ouder wordt steeds meer oneffenheden in je gezicht?  In samenspel met jou kijken we naar de beste behandelmethode voor jouw huidwens. Zo kan, wanneer er sprake is van pigmentatie, een pigmentbehandeling enorm effectief zijn in het behandelen van pigmentvlekjes.

Bij Le Fleur kijken we verder dan de standaard behandelpakketten. Geen enkele huid is namelijk hetzelfde en daarom geloven wij puur en alleen in een persoonlijke aanpak met een gepersonaliseerd behandelplan – waarbij ontspanning natuurlijk nog steeds een belangrijk onderdeel is van het hele huidoptimalisatietraject. Dat geldt ook voor onze succesvolle pigmentbehandelingen.

Pigment behandelplan

Pigmentvlekken kunnen ervoor zorgen dat de huid er al snel ouder en minder egaal uit gaat zien en kunnen verschillende oorzaken hebben. Wat de oorzaak ook is, met onze gepersonaliseerde pigmentbehandelingen zorgen wij ervoor dat vorming van pigment tegengegaan wordt en de huid egaler wordt.

Pigmentvlekjes kunnen veroorzaakt worden door blootstelling aan te veel zon in combinatie met te weinig zonbescherming, maar ook door het gebruik van de anticonceptiepil of door hormonen die uit balans zijn. Ook hier kunt een vrijblijvend intakegesprek aan inplannen in combinatie met een huidscan en gaan wij samen een behandelplan opstellen om u van de problemen af te helpen.

Benieuwd naar wat Le Fleur voor u kan betekenen? Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs om alle vragen te stellen die voor u belangrijk zijn. Ook kunnen we tijdens het intakegesprek uw behandelplan samenstellen.