Powderbrows

Creëer perfecte wenkbrauwen met PMU Powderbrows

Met onze PMU (permanente make-up) Powderbrows behandeling, kunt u genieten van perfect gevormde wenkbrauwen die u elke dag een verzorgde en stralende look geven.

Wat is PMU Powderbrows?

Lash Volume Lift is een geavanceerde wimperbehandeling die uw natuurlijke wimpers lift en krult hierdoor lijken de wimpers voller en langer. Deze behandeling is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, onderhoudsarme manier om hun wimpers te verbeteren.

Voordelen van PMU Powderbrows

 • Natuurlijke look: Geeft een zachte en poederachtige finish die er natuurlijk uitziet.
 • Langdurig resultaat: Blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van uw huidtype en nazorg.
 • Tijd besparen: Nooit meer dagelijks uw wenkbrauwen hoeven bij te tekenen.
 • Weerbestendig: Uw wenkbrauwen blijven perfect, ongeacht het weer of uw activiteiten.

Hoe werkt de behandeling?

1. Intake/kennismaking: We beginnen met een persoonlijk intake en kennismakingsgesprek om samen uw wensen te bespreken en de perfecte wenkbrauwvorm te ontwerpen en uit te tekenen.

2. Voorbereiding: Uw wenkbrauwen worden gereinigd en voorbereid voor de behandeling.

3. Aanbrengen van de PMU: Met behulp van een speciale machine wordt de pigmentatie laagje voor laagje aangebracht voor een natuurlijk poedereffect.

4. Nazorgadvies: U ontvangt uitgebreide nazorginstructies om ervoor te zorgen dat uw wenkbrauwen optimaal genezen en er prachtig uitzien.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de behandeling? De behandeling duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Is de behandeling pijnlijk? De meeste klanten vinden het niet pijnlijk, mocht je een lage pijngrens hebben zul je het misschien als licht ongemak ervaren.

Hoe verloopt de genezing? De wenkbrauwen hebben ongeveer 4-6 weken nodig om volledig te genezen. Gedurende deze periode kunnen ze iets donkerder lijken, maar het eindresultaat zal zachter zijn en de wenkbrauwen genezen natuurlijk.

Wanneer moet ik een touch up? Dit is afhankelijk van uw huidtype, leeftijd en leefstijl, dit zal variëren tussen 1 tot 2,5 jaar gemiddeld.

INFRALASH

PMU Infralash

PMU Infralash (smalle eyeliner), biedt een subtiele, maar effectieve manier om uw ogen te definiëren en te laten stralen. Deze semi-permanente make-up techniek creëert de illusie van vollere, dichtere wimperlijnen zonder de noodzaak van dagelijkse make-up.

Wat is een Infralash?

PMU Infralash (Permanent Make-Up Infralash) is een behandeling waarbij pigment wordt aangebracht tussen uw wimperhaartjes. Dit zorgt voor een vollere en meer gedefinieerde wimperlijn, waardoor uw ogen een prachtige, natuurlijke uitstraling krijgen.

Voordelen van PMU Infralash

 • Natuurlijke uitstraling: Zorgt voor een subtiele definitie zonder dat het er opgemaakt uitziet.
 • Tijd besparend: Geen dagelijkse eyeliner meer nodig.
 • Langdurig resultaat: Blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van uw huidtype en nazorg.
 • Comfortabel en veilig: Uitgevoerd door gecertificeerde professionals met hoogwaardige pigmenten.

Hoe werkt de behandeling?

1. Intake/kennismaking: we starten met een intake/kennismakingsgesprek om uw wensen en verwachtingen te bespreken en de infralash uit te tekenen.

2. Voorbereiding: Uw ooglid wordt gereinigd en voorbereid zodat we hierna hygiënisch kunnen starten. .

3. Pigmentatie: Met behulp van een fijne naald wordt het pigment nauwkeurig tussen uw wimperhaartjes aangebracht in een mooie strakke lijn.

4. Nazorg instructies: U ontvangt gedetailleerde nazorg instructies om het beste resultaat te garanderen.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de behandeling? De behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

Doet de behandeling pijn? De meeste klanten vinden het niet pijnlijk, mocht je een lage pijngrens hebben zul je het misschien als licht ongemak ervaren.

 Hoelang blijft het resultaat zichtbaar? Afhankelijk van uw huidtype en hoe u uw huid verzorgt, blijft het resultaat 1 tot 3 jaar zichtbaar en kunt u het daarna bijwerken met een touch up.

Zijn er speciale nazorg instructies? Ja, u ontvangt specifieke nazorg instructies om infecties te voorkomen en de duurzaamheid van het pigment te maximaliseren.

LIPPEN

PMU lippen

Permanente make-up (PMU) voor de lippen, een revolutionaire techniek die uw lippen een langdurige kleur en definitie geeft. Hiermee creëer je een mooie contour en een mooie natuurlijke liptint die je zelf graag ziet.

Wat is PMU lippen?

Permanente Make-Up Lippen is een semi-permanente make-uptechniek waarbij natuurlijke pigmenten in de lippen worden aangebracht. Deze behandeling geeft uw lippen een mooie, gelijkmatige kleur en kan ook helpen om de vorm van uw lippen te corrigeren en te accentueren.

Voordelen van PMU lippen

 • Langdurig resultaat: Geniet tot wel 1-3 jaar van prachtig gekleurde lippen.
 • Tijd besparen: Bespaar elke dag tijd door geen lipstick meer aan te hoeven brengen.
 • Perfecte lippen: Krijg de ideale lipvorm en kleur die altijd vlekkeloos blijft.
 • Water- en veegbestendig: Ideaal voor dagelijks gebruik, sporten, zwemmen en meer.

Hoe werkt de behandeling?

1. Intake/kennismaking: we starten met een intake/kennismakingsgesprek om uw wensen en verwachtingen te bespreken en de lipvorm samen te bepalen.

2. Voorbereiding: uw lippen worden gereinigd en voorbereid zodat we hierna hygiënisch kunnen starten. .

3. Pigmentatie: Met behulp van een fijne naald wordt het pigment nauwkeurig aangebracht en creëren we een mooie natuurlijke, maar strakke vorm.

4. Nazorg instructies: U ontvangt gedetailleerde nazorg instructies om het beste resultaat te garanderen.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de behandeling? De behandeling duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Is de behandeling pijnlijk? De meeste klanten vinden het niet pijnlijk, mocht je een lage pijngrens hebben zul je het misschien als licht ongemak ervaren.

Hoelang duurt de genezing? De eerste genezingsfase duurt ongeveer 7-10 dagen. Volledige genezing en het eindresultaat kunnen tot 6 weken duren.