Wij stellen ons graag even voor

Fleur

Mijn naam is Fleur van Lieshout, eigenaresse bij Le Fleur huidverbetering & schoonheid.

Sinds 2017 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ben ik schoonheidssalon Le Fleur gestart. Hierna heb ik nog vele opleidingen en cursussen gevolgd en bleef ik mezelf graag ontwikkelen. Na 5 jaar ervaring heb ik toch de stap gezet en wilde ik graag de medische kant van de huid op om zo van iedere huid de beste versie naar boven te kunnen halen. Na vele trainingen en opleidingen hoorde ik dat Begin 2024 ons nieuwe pand vrij kwam en daar ontstond Le Fleur huidverbetering & schoonheid.

Mijn passie is om iedereen met een glimlach de deur uit te zien gaan! Kom gerust een kijkje nemen en hopelijk zien we elkaar snel!

Fleur

Eva (foto volgt binnenkort)

Foto volgt binnenkort

Eva

Mijn naam is Eva Smets, medewerker van Le Fleur huidverbetering en schoonheid. Even geleden ban ik afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste en dit jaar als medisch pedicure. Jullie zullen mij dan ook bij de schoonheidsbehandelingen, maar ook pedicure behandelingen zien. Door mijn medische achtergrond in pedicure mag ik ieder ziektebeeld behandelen en kijk ik ernaar uit jullie medisch & cosmetisch te behandelen! Ik houd ervan mezelf verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren! Als de klant blij is, ben ik dat ook.

Als ik in het weekend niet aan het werk ben, ben ik vaak aanwezig op de rally als navigatrice. Dit is mijn grootste hobby naast mijn werk ;).

Ik heb heel veel zin om jullie allemaal te ontvangen in de nieuwe praktijk en hoop jullie daar snel te zien!

Sam

Mijn naam is Sam Beerkens en kom uit het kleine dorpje Stevensbeek. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heb me net als mijn collega’s bijgeschoold in huidverbetering samen met BABOR. Vorig jaar heb ik ook stage gelopen in Malta bij een 5 sterren spa. Hier heb ik veel geleerd en gezien wat ik nu graag meeneem in mijn werk. Ik ben blij dat ik nu deel uit mag maken van Le Fleur!

Ik vind het super leuk en interessant hoe huidverbetering werkt. Ik vind ik het belangrijk dat iedereen tevreden de deur uitgaat! In de toekomst wil ik me blijven ontwikkelen en kijk ik er erg naar uit om jullie in het nieuwe pand te mogen ontvangen!

Sam (foto volgt binnenkort)

Foto volgt binnenkort

Vera (foto volgt binnenkort)

Foto volgt binnenkort

Vera

Mijn naam is Vera Gerritsen en heb al even de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond aan het Summa College in Eindhoven. Inmiddels werk ik al een aantal jaar met veel plezier bij Le Fleur Huidverbetering & Schoonheid. In deze jaren heb ik me al veel ontwikkeld en doe ik verschillende behandelingen op het gebied van schoonheid.

De afgelopen maanden in samenwerking met BABOR heb ik veel geleerd op het gebied van huidverbetering en kan ik niet wachten om deze behandelingen te kunnen inzetten.

Ik geniet enorm van mijn werk en hoop jullie snel te zien in de salon!