Laserontharing

Ongewenste haargroei

Heeft u last van ongewenste haargroei of last van irritatie door epileren of scheren? Dan biedt laser ontharen een goede uitkomst. Bij Le Fleur zijn we gespecialiseerd in het laser ontharen van de verschillende haar- en huidtypes. Dit maakt het mogelijk om huidtype 1 tot en met 6 te behandelen. Wij beschikken over de nieuwste ontharingslaser die de beste resultaten naar boven haalt voor een gladde, haarvrije huid.

Nieuwsgierig? Plan gratis en vrijblijvend uw intakegesprek in.

Wat is Diode laserontharing?

Diode laser ontharing is een geavanceerde techniek voor permanente haarverwijdering. Deze methode werkt sneller en effectiever en maakt gebruik van geconcentreerde lichtbundels die direct in de haarzakjes doordringen, waardoor de haargroei effectief wordt verminderd en later stopt.

Waarom Diode laser?
Diode lasers zijn over het algemeen effectiever voor haarverwijdering omdat ze zich richten op specifieke golflengten die diep in de haarzakjes doordringen en zijn daarom ook beter in het behandelen van dikkere en donkere haren. Ook ben je gemiddeld tussen de 4 & 8 behandelingen klaar voor een optimaal resultaat en dit betekend dat de gemiddelde behandelingen maar op de helft liggen van een ipl laser en hiermee ook de helft van de kosten bespaard.

Voordelen van Diode laserontharing

  • Permanent resultaat: Als jou behandelkuur klaar is blijft het resultaat permanent
  • Snelle behandeling: de behandelingen duren gemiddeld niet lang, dit is afhankelijk van de grote van de zone.
  • Geschikt voor alle huidtypen: Veilig en effectief voor verschillende huid- en haartypes.
  • Comfortabel: De meeste klanten ervaren minimale ongemakken tijdens de behandeling.

Hoe werkt de behandeling?

1. Intake/kennismakingsgesprek: We beginnen met een uitgebreide intake en bespreken samen de wensen en het behandelplan.

2. Voorbereiding: Het te behandelen gebied wordt gereinigd en voorbereid op de behandeling door middel van een contactgel.

3. Laser Ontharing: De diode laser wordt over het huidoppervlak bewogen, waarbij de laserenergie in de haarzakjes wordt geabsorbeerd.

4. Nazorg: Na de behandeling krijgt u advies over de nazorg om de beste resultaten te garanderen en plannen we de vervolgafspraak in binnen 4 tot 5 weken.

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Gemiddeld zijn er tussen de 4 tot 8 sessies nodig voor optimale resultaten, afhankelijk van het haartype en de behandelde gebieden.

Is de behandeling pijnlijk? De diode laser is ontworpen om comfortabel te zijn, en de meeste klanten ervaren slechts een lichte prikkeling.

Kan ik direct na de behandeling mijn normale activiteiten hervatten? Ja, u kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten hervatten, hoewel het wordt aanbevolen om directe blootstelling aan de zon te vermijden en zonnebrandcrème te gebruiken de eerste 48 uur voor en na de behandeling.

Nieuwsgierig? Plan gratis en vrijblijvend uw intakegesprek in.