Huidveroudering

Anti aging

Wat is huidveroudering?

Wanneer je ouder wordt, vertraagt het regeneratieproces van de huid. Hierdoor verliest de huid elasticiteit en kunnen er oneffenheden in de vorm van pigmentatie, fijne lijntjes of rimpels ontstaan.

Ook kan de huid dunner en droger worden. Tekenen van huidveroudering zijn tekenen die mensen doorgaans tegen willen gaan of verhelpen, doordat een verouderde huid minder energiek en minder stralend oogt.

Hoe ontstaat een verouderde huid

Huidveroudering ontstaat door vertraging van het regeneratieproces, een vertraging die meestal plaatsvindt vanaf een leeftijd van 25 jaar. Dat houdt in dat het vernieuwen van cellen in de huid minder snel gaat dan bij een jongere huid. Doordat de cellen niet meer op iedere plek in de huid in hetzelfde tempo ‘vernieuwen’, kan dat zorgen voor onregelmatigheden zoals rimpels en een verminderde elasticiteit. Bovendien kan de huid naarmate deze veroudert ook steeds dunner en droger worden.

Afgezien van natuurlijke huidveroudering, kan de huid ook (versneld) verouderen door blootstelling aan externe factoren zoals te veel zon, roken, alcoholgebruik of het gebruik van de verkeerde verzorgingsproducten.  

Anti-aging behandelingen

Iedereen verlangt naar een energieke, egale en jonger uitziende huid. Le Fleur helpt u graag bij het bestrijden van tekenen van huidveroudering en het verjongen van de huid. Hiervoor zetten wij graag de HIFU-behandelingen in of een van onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Ook hier kunt een vrijblijvend een intakegesprek voor inplannen in combinatie met een huidscan en gaan wij samen een behandelplan opstellen om uw huid te verbeteren.