Huidanalyse

Intakegesprek

Elk consult start met een intake-, kennismakingsgesprek.
Gedurende de intake wordt er een uitgebreid en persoonlijk intakeformulier ingevuld. Na de uitgebreide intake maken we een huidscan waarmee we het onzichtbare in de huid, zichtbaar kunnen maken. Niet alleen pigmentschade door middel van UV-stralingen worden zichtbaar, maar ook de poriën structuur in de huid kunnen we eraan aflezen.

Aan de hand van de uitkomst van de intake, kunnen we zorgvuldig samen een op maat gemaakt behandelplan en productadvies samenstellen. In de salon werken we met verschillende huidverbeterende merken om de beste versie van jou huid naar boven te halen.

Huidscan

We werken met de meest geavanceerde huidscan, de capter pro. Dit is het nieuwste huidanalse apparaat waarmee we in de diepere lagen van jouw huid kunnen kijken. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in deze diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan het huidoppervlak.

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende huid. Hoe meer we van je huidconditie weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen snel het gewenste resultaat!

Benieuwd naar wat Le Fleur voor u kan betekenen? Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs om alle vragen te stellen die voor u belangrijk zijn. Ook kunnen we tijdens het intakegesprek uw behandelplan samenstellen.