Hifu

Anti Aging

Bij Le Fleur bieden we de nieuwste en meest effectieve anti aging behandeling aan die op ontwikkeld is zonder operatieve handelingen. Hierbij praten we over de revolutionaire HIFU-behandeling. Laat ons u helpen om uw jeugdige uitstraling terug te krijgen zonder chirurgie!

Wat is HIFU?

HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) is een niet-invasieve behandeling die de natuurlijke productie van collageen stimuleert. Het resultaat? Een strakkere, stevigere huid zonder de noodzaak van een chirurgische ingreep. HIFU is ideaal voor gezichts- en halsverjonging.

Voordelen van HIFU

  • Niet-invasief: Geen naalden, geen snijden.
  • Geen hersteltijd: U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten.
  • Natuurlijke resultaten: Stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid.
  • Langdurige effecten: Resultaten kunnen tot 2 jaar aanhouden.
  • Snelle procedure: Behandelingen duren meestal tussen 30 en 90 minuten.

Hoe werkt de HIFU-behandeling?

Tijdens een HIFU-behandeling worden gerichte ultrasone golven gebruikt om de diepe lagen van de huid te bereiken. Deze golven veroorzaken microverwarming, wat de productie van collageen en elastine stimuleert. Hierdoor wordt de huid strakker en steviger zonder de bovenste huidlaag te beschadigen en werken we van buitenaf diep in de huid.

Onze HIFU behandelingsgebieden

  • Ogen
  • Voorhoofd
  • Kaaklijn & onderkin
  • Bovenlip
  • Gehele gezicht

Wat te verwachten tijdens uw bezoek

Intake/kennismaking: we starten met een intake/kennismakingsgesprek om uw wensen en verwachtingen te bespreken en starten samen met een huidscan.

Behandeling: De HIFU-behandeling zelf duurt tussen de 30 en 90 minuten, afhankelijk van het behandelde gebied.

Nazorg: Na de behandeling geven we u advies over de nazorg om de beste resultaten te bereiken.

Veelgestelde Vragen

Is de HIFU-behandeling pijnlijk?
De meeste klanten ervaren slechts een lichte ongemak tijdens de behandeling. U kunt een tintelend of warm gevoel ervaren, maar dit is gemakkelijk te verdragen.

Wanneer zie ik resultaten?
Sommige klanten zien direct na de behandeling al resultaten, maar de volledige effecten worden zichtbaar na ongeveer 2 tot 3 maanden, naarmate het lichaam nieuw collageen produceert.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
De meeste klanten hebben voldoende aan één behandeling per jaar. Voor optimale resultaten kunnen meerdere sessies worden aanbevolen.

Heeft u interesse in een HIFU-behandeling van Le Fleur of één van onze andere behandelingen? Plan online een behandeling of een vrijblijvend intakegesprek in. Wij zijn u graag van dienst!