Babor gezichtsbehandeling

Bij Schoonheidssalon Le Fleur streven we naar perfectie in huidverbetering en ontspanning. Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen, uitgevoerd met de hoogwaardige producten van Babor, bieden een luxueuze ervaring en zichtbare resultaten.

Waarom Babor?

Babor staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve en effectieve huidverzorgingsproducten. Met een focus op wetenschappelijke ontwikkeling en natuurlijke ingrediënten, biedt Babor producten die diep in de huid werken voor optimale resultaten. Onze samenwerking met Babor stelt ons in staat om u de beste behandelingen te bieden voor een stralende, gezonde huid.

Onze behandelingen

The first experience

Bent u voor de eerste keer bij ons? Ervaar onze Welcome Treatment bestaande uit een huidanalyse en een performance-behandeling die individueel op uw huid is afgestemd.

Welcome treatment: €62,50
Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten en is inclusief high-tech huidanalyse op maat en een kennismaking met de BABOR experience.

The unique experience

System Care

Op maat gemaakt voor de individuele behoeften van uw huid. Zachte texturen en werkzame ingrediënten brengen uw huid in balans. Daarbij gebruiken wij de premiumverzorging SKINOVAGE, afgestemd op uw huidtype.

  • Premium skincare Quick: €39,50
  • Premium skincare Classic: €52,50
  • Premium skincare Luxe: €69,50
  • Premium skincare Intense: €99,50

Quick: 30 min, Classic: 45 min, Luxe: 60 min, Intense: 90 min.

The precise experience

Medical Beauty

Wanneer andere crèmes opgeven, springen de specialisten van DOCTOR BABOR en DOCTOR BABOR PRO in actie. De innovatieve precisieformules‘ ‚made in Germany‘ zijn geïnspireerd op medisch onderzoek. Als intensieve ‚cosmeceuticals‘ zijn ze ook ideaal voor complexe huidtypes en zijn ze op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste beauty-eisen. Afhankelijk van de huidbehoeften hebben deze behandelingen verschillende beautytijden

• Lifting – Firm & Youthful 90 min: €115,-
Vitale, jeugdige, gladde en strakker uitziende huid. Bij gebrek aan spankracht en bij rimpels – Weefselstimulatie voor meer stevigheid en minder rimpels.

• Repair – Smooth & Resilient 90 min: €115,-
Verfijnde, geperfectioneerde teint. Voor de extreem belaste huid. Ondersteunt de huideigen vernieuwings- en herstelmechanismen.

• Hydrating – Plumped & Revived 75 min: €95,-
Vochtigheidsvuller – vollere en vitalere huid. Voor de extreem droge huid met zichtbare droogheidsrimpels. Zorgt direct voor intensieve hydratatie van de huid.

• Purity – Deeply Clear 75 min: €95,-
In te zetten bij de onzuivere huid – Zichtbaar gezuiverde, schone huid. Bij onzuivere huid. Bestrijdt onzuiverheden en reduceert rode vlekken en irritaties. Incl. intensief verhelderend peel-off-masker en reiniging.

• Calming – Calm & Soothe 60 min: €80,-
Directe hulp – Een direct gekalmeerde, egale huid. Voor extreem gevoelige en geïrriteerde huid – Reduceert rode vlekken en irritaties en versterkt de huideigen afweermechanismen tegen stressfactoren.

• Cleanformance – Healthy Glow 60 min: €80,-
Vegan en clean – Gezondere, vitalere gloed. Voor de droge, veeleisende jonge huid – Zorgt voor intensieve hydratatie van de huid en egaliseert optisch alle onregelmatigheden van de teint.

Heeft u interesse in een gezichtsbehandeling van Le Fleur of één van onze andere behandelingen? Plan online een behandeling of een vrijblijvend intakegesprek in. Wij zijn u graag van dienst!